Malmös farligaste gata

Bloggen har tagit otaliga bilder på utbrända bilar, men den här bilden är hur Malmö presenteras på hitta.se.

Malmö är idag otryggare än någonsin tidigare. Skottlossningarna känner vi alla till men det är mer än så. Det finns idag delar av Malmö som man inte bör vara i, eller ens köra igenom, om livet är en kärt.

Ramels väg och delar av Rosengård är välkänt med stenkastning på bilister. Likaså delar av Holma och Kroksbäck. Men Malmös absolut farligaste gata är Rasmusgatan på Seved. Här hänger ”ungdomsgängen” bokstavligen i gathörnen. På Seved är det inte bara förbipasserande som drabbas av våldsamheter utan även i hög grad boende.

Gängkriget med alla dessa skottlossningar bland allmänheten skrämmer. Men det känns än värre med dessa slumpmässiga skjutningar som, enligt polis och media, kan bero på offrens etnicitet.

Polisens resurser bör utökas. Poliser i varje gatuhörn hade gjort Malmö tryggare. Se bara på New York, som är en betydligt tryggare stad än Malmö.

SVD SVD DN

Annonser

4 Responses to Malmös farligaste gata

 1. kalle skriver:

  jämnför man hur det var att leva förorteren innan massinvandringen och nu. var det rena idyllen då.
  se filmerna som pojken med guldbyxorna som var inspelat i södertälje. skulle de göra samma silm nu skulle det behövas livvakter som skydd åt filteamen!

 2. Andy skriver:

  Är den/de som skjuter bara ute efter icke svenskar så är det bara positivt tycker jag, är väl på tiden att vi svenskar får lite trygghet också, med tanke på att de flesta brott begås mot svenskar, så kör på, ut och skjut fler!

  ADM: Våld är aldrig något positiv.Oskyldiga drabbas och det är aldrig okej, oavsett etnicitet. Men visst är medias försök till vinkling lite ”PK”. Hade det enbart varit svenskas som skjutits hade det aldrig snackats om hatbrott!

 3. Andy skriver:

  De t.o.m varnar invandrare nu för att gå ut ensamma, nrä fan varna de någon svensk från att gå ut senast? Har väl aldrig hänt. Jävla förnedringsland, så fort de rör en icke svensk så OJOJ SE UPP, men annars så nada!

 4. LL skriver:

  Södertäljes invandrare består till största del av kristna syrianer och assyrier. Södertälje är farligare för muslimer än för svenskar och går inte att jämföra med Malmö.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: