Fem av femtio

Två kvinnor skadades i Kroksbäck. Foto: Bloggen.

Fem av alla skottlossningar i Malmö den senaste tolvmånaders perioden kopplas till den så kallade lasermannen. Då återstår cirka 45 skottlossningar. Vi som bor här vet vilken del av Malmös befolkning som ligger bakom i stort sett samtliga dessa. Malmö är sjukt.

Karta över skottlossningarna i Malmö

SVD SVD

Annonser

5 Responses to Fem av femtio

 1. Dagge skriver:

  Det vet även våra kära journalister.
  Men i sin strävan på en gemensam multiorgasm gör de allt som står i deras makt att (hitta på) lägga skuld på ”högerkrafter” d.v.s. i deras ögon sverigedemokraterna.

  Detta ljugande och förnekande kommer att slå tillbaka på dem själva en dag. Personligen hoppas jag den dagen kommer snart!

 2. vinterbadaren skriver:

  Faen vet om det inte är en liten ”Laser-Muhammed” i farten.

 3. Info skriver:

  LASERMANNEN I MALMÖ OCH SVENSKA MEDIER

  Experten på ”lasermannen” John Ausonius, ungraren Gellert Tamas, har ju i en bok ”övertygande” beskrivit, hur Ausonius, starkt påverkad av ”rasisterna” inom Ny Demokrati, i början på 1990-talet inspirerades till att skjuta på obekanta personer med utländskt utseende (Stockholm, Uppsala).

  Tamas fick för sin bok en oerhörd, officiell uppskattning och blev någon tid närmast en följetongsfigur som intervjuobjekt i Sveriges radio.

  Nyligen plockades han åter fram och dammades av, den här gången för att redogöra för hur den ”nya lasermannen” i Malmö troligen hämtat sin inspiration från Sverigedemokraterna.

  Under året har mer än femtio skottlossningar ägt rum i Malmö, de flesta knutna till uppgörelser inom utländska, kriminella gäng. Därmed knappt uppmärksammade ens i notisform. Men vid fem tillfällen hade samma pistol använts – ett nästan solklart bevis för att en ny, svensk, nazistisk och rasistisk laserman – troligen aktiv inom Sverigedemokraterna – opererade.

  Hur förhåller det sig med verkligheten bakom etablissemangets lögnridåer? Följande skrev Expressen den 23/10 2010 (något som många tystade vetat ända sedan början av 90-talet):

  ”Det blir lätt att många tror att skytten i Malmö hänger ihop med att Sverigedemokraterna tagit sig in i riksdagen, bara för att detta upprepas tillräckligt många gånger. Men om det vet vi faktiskt ingenting.

  Lasermannen John Ausonius, som i går satt i Örebro tingsrätt och bad om att få bli fri, var ju som ingen tycks komma ihåg [jo då, se ovan] varken etnisk svensk, medlem i Ny demokrati eller organiserad rasist. Wolfgang Zaugg, som han ursprungligen hette, var en mentalt störd, kriminell och djupt missanpassad person, som tvångsvårdats flera gånger på psyket, när han mördade och försökte mörda. Hans mammas uppväxt i Nazityskland kan ha påverkat honom mer än Bert och Ian.”

  – – – – – – – – – – – – –

  ANM.: På senare tid har Gellert Tamas på nytt blivit berömd, den här gången för en bok om svenskarnas övergrepp på ”apatiska flyktingbarn”. Wikipedia:

  ”Tamas gav 2009 ut boken De apatiska: Om makt, myter och manipulation. Boken har ifrågasatts av både journalister och personer beskrivna i boken. De anser att skildringen är onyanserad och svartvit, att Tamas utför karaktärsmord på flera personer och att boken innehåller många allvarliga faktafel.

  Boken hyllades också av många recensenter. Den har bland annat kallats för ”ett av efterkrigstidens viktigaste reportage” av Dagens Nyheter och ”ett glödande debattinlägg” av Svenska Dagbladet.”

 4. varjager skriver:

  Ssss, det är hemligt. Alla vet att det är svenska rasister som skjuter. Invandrarna är alltid oskyldiga.

 5. fritidskläder skriver:

  Jag tycker verkligen att krig är så fel och jag förstår att man vill fly från sitt land, men varför har inte landet Sverige rätten att säga nej till invandringen? bara ett litet tag? Vi är ett av få länder som tar in så pass mycket invandrare i landet, arbetslösheten stiger, folket blir fattigare, folk blir hemlösa osv. Borde vi inte ta tag i dom som redan bor i vårt land?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: