Kriget mot samhället

Polisen bevakar Rosengård. Fotot taget på Ramels väg strax efter 22 ikväll.

Polisen bevakar Rosengård. Fotot taget på Ramels väg strax efter 22 i måndags.

I delar av Rosengård fortsätter kriget mot samhället. Efter bomber, raketer och stenar mot polisen fortsatte det under eftermiddagen. Bilar på närligande Ringvägen besköts med raketer. Minst en bil träffades. De lekte bokstavligen med bilisternas liv.

Vid midnatt fortsatte kriget mot samhället. Förbipasserande bilar attackerades med raketer. Stenar kastades på polisen. En bil sattes i brand.

SKD SKD SVD DN

Annonser

7 Responses to Kriget mot samhället

 1. Nog nu skriver:

  Ta hem Afghanistanstyrkan, vi behöver den tydligen på hemmaplan!

 2. Stig Lindström skriver:

  Återigen ett bevis för att Mona Sahlin ljuger eller
  talar mot bättre vetande när hon gång på gång har på-
  stått att ALLA (dvs utan undantag) invandrare är en
  tillgång för Sverige.

 3. mats skriver:

  Tror att det som uppstått är inspirerat över det som händer i tunisen för tillfället. Tycker vi i Sverige är väldigt naiva över de vi släpper in, alla är långtifrån goda och många har nog själva en del i våldsamheter i sina egna länder. Av de män som nu ligger bakom detta har en gång samtliga suttit och gråtit på migrationsverket för att inte bli utvisade och nu tackar de på detta sätt. Tycker de förverkat sin rätt till medborgarskap. Ännu mer frusterande är det att de inte framför någon agenda över sitt beteende. Hade de visat någon banderoll över varför de bränner ner så är det möjligt till någon form av sympati, men nu verkar de bara vara en samling huliganer. I övrigt så ska man inte glömma bort att det också bor åtskilliga tusen i Rosengård som inte roar sig med att bränna ner saker och ting. De blir dessutom negativt påverkade av hur dessa typer förstör. Hoppas att det inte sprider sig och det inte är det nya Sverige som vi har att vänta oss.

 4. Jerry skriver:

  Märkligt att det är inte fler som tar upp situationen på Rosengård.

  Bläddrade i din blogg – skräckinjagande, och min dotter bor i Malmö…

 5. David skriver:

  Jag tycker att det är hemskt att de tidigare generationerna har låtit det här landet gå till spillror för att sedan överlåta det till mig och mina medmänniskor att rensa upp ett så svårt skadat land.

  Skäms på er!

 6. Tommy skriver:

  Jag är en gammal gubbe på 63 år .Jag förstår inte heller det här släpphänta polisarbete som görs.Samla manskapet ta in alla busarna sätt dit dem för skadegörelse böter allt,.Jag förstår inte varför detta får pågå.Använd också insattsstyrker kan använda dem i Agdanistan kan vi väl för sjutton använda dem att stävja detta här förb…… buset

 7. Malmöpendlaren skriver:

  @Tommy

  Jag kan nästan försäkra dig om att det inte är frågan om någon slapphänt polisstyrka, den gör säkert så gott den kan. Vi har däremot en fruktansvärt förvanskad mediabild från det som händer här nere. Så fort polisen ens visar sig ute i det aktuella området har den största lokala morgontidningen här genast jättemycket negativt att säga.

  Å andra sidan kan man kanske inte kräva att en morgonidning någonsin ska ge en objektiv bild?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: