Demokrati på undantag

Hur samhället och polisen kan tolerera dessa mötesstörningar kommer jag aldrig att förstå. Sverige 2012 är en demokrati enbart för de som håller sig åsiktsmässigt inom det snäva spannet som är det politiskt korrekta att tycka och känna för tillfället.

Sverige är ingen fungerande demokrati. Vänsteranhängarna trakasserar systematiskt de åhörare som i demokratisk ordning kommit för att lyssna på vad det politiska partiet Sverigedemokraterna faktiskt har att säga. De letar upp och ställer så nära de bara kan för att vid de lyssnandes öron med sina nycklar eller petflaskor skramla så mycket de kan.

Vänstern tillåts att ställa högtalare och på högsta volym spela aldeles intill den tillståndsgivna demonstrationen. Borde det inte vara en självklar rättighet i en demokrati att få lyssna på de olika alternativen för att kunna bilda sig en uppfattning om var man vill lägga sin röst? På de demonstrationer bloggen varit på handlar det om anhängare till riksdagspartierna miljöpartiet och vänsterpartiet med undergrupper som saboterat de demokratiska mötena.

Kanske är det dags att de etablerade medierna att göra sina jobb och ställer politikerna för dessa partier till svars. Är det okej, enligt dem, att förhindra demokratiska möten?

Med ovan sagt noterar bloggen att vänsterns motdemonstrationer blivit svagare de senaste åren.

Annonser

11 Responses to Demokrati på undantag

 1. rim skriver:

  Tycker att det är betydligt färre nu än förra gången.

 2. […] somjagserdet68 skriver: Sverige är ingen fungerande demokrati. Vänsteranhängarna trakasserar systematiskt de […]

 3. Finns ju fängelsestraff i brottet störande av förrättning http://sv.wikipedia.org/wiki/S… så ett envarsgripande http://sv.wikipedia.org/wiki/E… kan göras men skall isf skyndsamt lämnas över till ordningsmakten.

  Nu lär ju inte pöbelvänstern stillsamt låta sig gripas så ska du göra detta så dokumentera detta med t .ex film innan det görs och ha många med dig och som sagt uppmärksamma polisen om detta omedelbart.

 4. Harlekin skriver:

  Men möten på torget är ju ingen bra ide om SD skall bli störda hela tiden! Bättre i såna fall att ha mötena i stora lokaler med en milis som motar bort dom störande elementen som förstör för SD!

 5. Mats (Malmo) skriver:

  Motdemonstrationen hade ingen sökt tillstånd för – kan man läsa i Sydsvenskan. Men det betyder alltså inget – tillstånd behövs kanske inte för motdemonstrationer? Konstigt.

 6. stefan skriver:

  vänstermedia har ett allvaligt ansvar för detta patrask som stör.
  Till slut blir det en ”vår ” här med

 7. stefan skriver:

  Man kanske skulle gå å störa sossarnas eller M:s torgmöten på samma sätt en dag och se reaktionerna

 8. Tony skriver:

  Det är varje, demokratiskt sinnad, medborgares skyldighet att störa så mycket som möjligt när ett fascistiskt och rasistiskt parti försöker sprida sin hatpropaganda.

 9. Berit A skriver:

  SD är varken ett fasistiskt eller rasistiskt parti utan ett demokratiskt parti som är demokratiskt valt precis som 7-klövern.

 10. Eva-Marie skriver:

  Hej Tony, det hat jag som malmöbo fick känna på var från den hatiska pöbeln utanför avspärrningarna.

  Tony är en fascist som vill diktera vad hans medmänniskor skall få lov att lyssna på. Han vill ha diktatur.
  Tony vet inte vad demokrati är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: