Bilder från Malmö

Malmö 2009

Det finns fortfarande Svenska falaggor i almö

 Foto: Bloggen.

Malmö 2009 är en stad i otrygghet. Fler och fler fastigheter sätter upp höga staket runt sina hus. Ett gatukök har totalt burat in hela byggnaden. Bilderna är tagna under en cykeltur i Malmö och får tala för sig själv.

Annonser

18 Responses to Bilder från Malmö

 1. […] Nya bilder från Malmö […]

 2. […] Nya bilder från Malmö […]

 3. 57år skriver:

  Jag en gammal Malmö påg var för första gånger i Rosengård på 30 år, eftersom jag visste vad jag skulle se blev jag ej chockad …… Men en sak hade jag ingen aning om , och det var dessa galler runt hyreshusen en bit bort från Rosengård ,,,,,, När jag sen besökte MOBILIA där jag bodde som tonåring såg jag samma galler. Jag blev mycket förvånad , jag har inte sett detta i Stor Stockholm inte i Dalarna inte i Uppsala eller Roslagen. Så dessa galler är unika för Malmö. En sak är för mig ofattbart , hur kan ni bo kvar i Malmö ????

  ADM: Kolla in bilder från Malmö här på bloggen.

 4. tarzan skriver:

  Är det Ilmar Repalu som har skapat dessa gated communities ???

 5. Ullis Cederberg skriver:

  Det är mycket kränkande att ha Svenska Flaggor i Malmö. Det finns flertalet Muslimer där som blir mycket kränkta att se svenska flaggor, symbolen för frihet, demokrati, rättvisa och sekularism.

  Bort med skiten och mer Islam, Nazism, Kommunism och annat bra.

 6. Simon skriver:

  Flytta Till Lindängen fett chill! Men klart att man kan ha svenska flaggor vad dillar du om!? Men mannen alla e välkommna så länge dom inte stör oss!=)

 7. […] Fotos, Malmø, en by bag jerngitre. Fotos, Rosengård, en bydel i et forfald af brændte bygninger og biler, grafiti og affald kastet ud fra lejlighederne […]

 8. Utflyttad från Malmö skriver:

  Jag har lämnat Malmö där jag föddes 1958.Av mina 52 år har jag bott i staden 1958-1970 samt 1981-2009.
  Nu har jag lämnat skiten och slöddret, Nu bor jag i Blentarp. Här finns bara svenska och skånska flaggor och INGA höga staket.

 9. RINKEBY BABIES skriver:

  Damn this is even wourse than Farsta Strand sub souuth Stockholm

 10. veggavisen skriver:

  Riva ner stängsel. de bör förbjudas. Israel har satt upp väggar och antifacisterna anser att det är fel och bör rivas. Samma sak inte?
  Renè

 11. Katinka Glahd skriver:

  i dag har Sveriges Shylock nr 1 firat en stor triumf. Han har fått sitt skålpund kött slitet ut ur bröstet från numera försvarslösa svenskar.Hur kan denna silla-liknande person ställa upp för sådana som gladeligen skulle skära halsen av honom och hans gelikar ,plus äldre försvarlösa svenskar.Vad driver honom? Inte kan det väl vara yrkesstolthet och medkänsla för sina landsmän?Pengar?Det har han väl så gott om så även om han råkar leva tills han är 100 år ,så klarar han sig.Har aldrig haft något emot människor från hans tro eller tillhörighet.Men hade jag hört till dem hade jag frivilligt tagit på mig hans skambörda som han rätteligen borde oka för att inte skämma ut sitt folk med denne Shyloch man kärlek till de trettio silverpenningarna.Hans folk i Sverige skäms för honom ikväll!Tvi vale för folkförrädare! Sjukdomen guldsot är obotlig och den drabbar nästan alla. en en sak är säker!Den är ärftlig bland alla som lyder till nanet Shylock!Fördom?Nä, inte nu längre!

 12. Cavatus skriver:

  Men jag har besökt muslimska länder och där ser det faktiskt ut så här, fast oftast är det höga murar, istället för galler. Det verkar som om det måste till dessa hinder, för att förhindra eller freda sig från deras raseriutbrott och hetlevrade temperament.

 13. Robin Shadowes skriver:

  Fy fan säger jag bara!! När jag växte upp låste vi inte ens ytterdörren eller våra cyklar och det hände aldrig nånting. Men så fanns det ju heller inte en enda MENA-råtta på 60-70 talet. T o m 80-talet var hyfsat tryggt jämfört med nu.

 14. Ann-Marie skriver:

  Usch man blir alldeles beklämd av att se alla dessa galler från mitt kära gamla Malmö. ”Gated communities” var ju ganska träffande, tyvärr och jag håller med Robin, det var inte nödvändigt att låsa något på den tiden. Stor djup suck!

 15. leif clavenheim skriver:

  Expo är knähundar

 16. leif clavenheim skriver:

  Att guld och ur butiker alltid varit galllerförsedda har mer varit en försiktighet eller försäkringsfråga. När det begav sig behövde man varken låsa bil eller cykel och nyckeln till bostaden fanns under dörrmattan om man låste.I dag liknar Malmö allt mer en stad med öppna och slutna paviljonger.övervakningskameror, larm m.m. Varför har det blivit så här?Några bidrag är att Malmö invånarantal växer och det byggs på alla håll och kanter och det är inget fel i det, möjligen växverk. En kanske okonventionell metod är att lämpligetsbedömma samtliga nyankomna Malmöbor om de är ”anpassningsbara” i ett framtida Malmö. Den här modellen ger en möjlighet att reducera antalet framtida sociala problem. I dag måste man uppvisa lämplighetsintyg för behörighet att framföra motorfordon ”körkort” och det ligger inget anmärkningsvärt i det.

 17. Per skriver:

  Vi kan vara trygga med att Fredrik Reinfelt aldrig kommer att bosätta sig bakom några murar. Han har klargjort att han vill ha öppenhet och fri rörlighet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: